in

HITNA U AKCIJI ZA BESKUĆNIKE Prikupili hranu i vreće za spavanje

Topla priča iz našeg grada

Foto: Facebook VG legacy

VG legacy naišao je na iznenađenje! Još jednom se humanost isplatila!

Kada nas nešto naglo zaboli zovemo hitnu. Njima se dogodila obrnuta situacija. Hitna je nazvala njih! Dva člana Legacya s upitnikom iznad glave otišla su do hitne u VG. Kad tamo iznenađenje!

Vođeni pričom pomaganja drugima, brigom za one kojima je pomoć potrebna vidjeli su njihovu akciju za beskućnike. Odlučili su prikupiti hranu i vreće za spavanje. Sretna i ozarena lica zahvalili su im što su samoinicijativno pokrenuli ovu divnu priču. Priču koja daje nadu u bolje sutra. Priču koja nam zbilja govori da ljude samo malo treba potaknuti da čine dobro. VG legacy zahvaljuje svim djelatnicima VG hitne pomoći na donacijama! Dok su ozarenih lica i srca sretno i zahvalno promatrali prve pahulje snijega stigao im je poziv. Onaj crveni… dva člana Legacya znala su što znači crveni poziv. Netko je životno ugrožen…

U samo nekoliko sekundi bili su spremni, upalili su sirene i odjurili nekome spasiti život. Da bi osoba kojoj su odjurili dočekala Božić sa svojom obitelji. Znate za akciju VG legacy tima za kupovinu aparata kojima želimo opskrbiti vozila. Vozilo sa slike s kojim su odjurili treba jedan od tih aparata… svaki život je bitan! Svaka donirana kuna približava nas cilju spašavanja još jednog života. Kako bi pomogli njihovoj akciji prikupljanja sredstava otvoren je račun na koji možete uplaćivati svoje donacije.

Foto: Facebook VG legacy

Broj računa je HR7724840081502022138 s opisom plaćanja “VG Legacy za VG hitnu.” Hvala svima, sad znamo da ste svi usavršili činjenicu da se samo srcem dobro vidi, poručuju iz VG legacy tima.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija