in , ,

Igor Angelovski postao je novi trener Gorice

HNK Gorica
Nakon sinoćnjeg odlaska Samira Toplaka s pozicije trenera, novi trener HNK Gorice postao je Igor Angelovski.
– Moram zahvaliti predsjedniku Črnku na odluci da preuzmem Goricu, vrlo brzo smo se sve dogovorili i sretan sam zbog dolaska. Pratim sve utakmice u hrvatskoj ligi još od kada sam bio izbornik Sjeverne Makedonije jer je puno igrača igralo u hrvatskim klubovima i zato mogu reći da vrlo dobro znam situaciju u HNL-u, objavljene su riječi novog trenera na stranici kluba.
– Neću se razbacivati izjavama, moj način rada je da idemo polako. Trenutno nam je najvažnije gostovanje u subotu, moramo se dobro pripremiti i otići na tu utakmicu ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Angelovski.
Dolazak novog trenera komentirao je i predsjednik Črnko.
– Odluke o promjeni trenera su oduvijek meni osobno bile najteže, ali upravo takve odluke moraju biti na leđima predsjednika kluba. Želim se još jednom zahvaliti Samiru Toplaku i Branku Lađeviću na svemu pozitivnom što će u Gorici ostati iza njih. Igor Angelovski je naš izbor i uvjeren sam da će respekt koji je stvorio nakon sjajnih rezultata reprezentacije Sjeverne Makedonije uz nova iskustva pretočiti u novu dimenziju Gorice.
U sljedećem kolu Gorica će gostovati kod Varaždina, u subotu od 18:55 sati.

– Neću se razbacivati izjavama, moj način rada je da idemo polako. Trenutno nam je najvažnije gostovanje u subotu, moramo se dobro pripremiti i otići na tu utakmicu ostvariti pozitivan rezultat – zaključio je.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu