in

Imate poslovnu ideju koju do sada niste realizirali? Prijavite se na Startup VG

Ako imate poslovnu ideju prijavite se na natjecanje u razvijanju poslovnih ideja

Startup VG poznato i kao natjecanje u razvijanju poslovnih ideja već se nekoliko godina održava u Gradu Velikoj Gorici, a imate li poslovnu ideju na kojoj želite ozbiljno poraditi svakako se prijavite za sudjelovanje.

Cilj Startup VG je potaknuti mlade sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu zbog čega iz Grada pozivaju sve koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat da se prijave i realiziraju svoje ideje.

-Neće biti okupljanja startup timova na način na koji smo navikli proteklih godina, s obzirom na epidemiološke mjere. zbog želje da se ozbiljnije poradi na poslovnim pričama otvorene su prijave za VG Startup kroz koji prijavitelji imaju mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz mentoriranja od strane iskusnih poduzetnika koji su dio startup zajednice. Tako će im se kroz Starup VG omogućiti individualni pristup kako bi se više radilo na projektima i olakšao taj put od ideje do realizacije poslovne ideje uz savjete stručnjaka, objavljeno je na stranicama Grada.

Ukoliko želite sudjelovati na StartupVG natjecanju, ispunite ovu prijavu OVDJE i odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

Kao dio aktivnosti kojima se pruža potpora poduzetnicima početnicima Grad Velika Gorica je pokrenuo i projekt Startup inkubatora. U prostoru startup inkubatora poduzetnici imaju osigurane uredske prostore sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, ali isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu, a prvi korisnici već su ušli u prostore inkubatora.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija