in , , ,

Ivan Bekavac: “U mom fokusu je svaki moj sugrađanin i njegovi problemi…”

“Ja sam operativac, ne zanimaju me nikakve podjele…”

Ivan Bekavac, kandidat Mosta za gradonačelnika Velike Gorice u našoj emisiji “Kandidatura” predstavio je, istaknuo sve ključne ideje koje misli realizirati kao mogući gradonačelnik. 

 

“Moram kazati da sam najsretniji kada stvarno dođem doma, prošetam se u vrtu, parkiram i taj tren ja zapravo osjetim da sam stigao kući…”, kao rođeni Velikogoričanin rekao nam je na samome početku emisije gospodin Bekavac. Također kao kandidat nema posla samo u politici, naime po struci je liječnik, specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja te radi u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj. “Taj oblik života i rada koji sam živio proteklih dvadeset godina u klinici, želim prenijeti u mandat gradonačelnika…”, kazao nam je i zaokružio u jednoj rečenici ljubav prema jednoj i drugoj grani njegova života.

 

Kandidat Bekavac puno je toga naveo, kroz minute naše emisije, što bi trebalo u Velikoj Gorici “popraviti”, kao što su parkovi, zdravstvo, promet…Kada smo kod prometa smatra kako će se prometni stručnjaci konačno morati uključiti u prometna rješenja povlačeći paralelu s brojnim prometnim nesrećama u Velikoj Gorici.

 

Zdravstvenu skrb također treba regulirati, jer kako i sam kaže, nije se puno toga promijenilo u čak zadnjih trideset godina, a dok parkovima i zelenilu, smatra, potrebno je više održavanja, naglasivši potrebu za novom i kvalitetnom opremom jer trenutna je zastarjela pa samim time i nesigurna. Više o svemu te ostalim temama odnosno idejama možete pogledati u emisiji koju vam ovdje donosimo:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic