in ,

Ivo Jelušić čestitao sugrađanima Praznik rada: ‘Očekujemo da ćemo sljedeće godine Praznik rada proslaviti ovdje na NK Udarniku u potpuno oslobođenoj Gorici!’

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice, Ivo Jelušić, danas je zajedno s kandidatima koji se nalaze na zajedničkoj koalicijskoj listi SDP-a, GLAS-a i HSS-a simbolično poslao poruku svojim sugrađanima povodom Praznika rada.

“Svake godine u zadnjih par godina, ovdje smo na ovom stadionu NK Udarnik organizirali kuhanje i podjelu graha i proslavu Praznika rada uz prigodani kulturno-zabavni program. Nažalost, iz epidemioloških razloga i mjera koje su na snazi, to je danas bilo nemoguće napraviti”, rekao je uvodno Jelušić pa nadodao da su svejedno došli ovdje kako bi pokazali da nisu zaboravili na Praznik rada te da nisu zaboravili na sve one koje žive od svog rada, aktivnog ili minulog.

“Nadamo se i očekujemo da će ćemo sljedeće godine biti bez epidemije i da ćemo pobijediti koronavirus. Doduše, Vlada Republike Hrvatske i već prije godinu dana rekla je da smo pobijedili virus, i to baš pred parlamentarne izbore. Sada pred lokalne izbore najavljuje da ćemo procijepiti većinu građana do ljeta. Cjepiva izgleda da će sada biti dovoljno, ali nema sustava, nema aplikacije, a u stvari nema odgovornog i sposobnog ministra i Vlade”, rekao je Ivo Jelušić.

“Očekujemo da ćemo sljedeće godine Praznik rada proslaviti ovdje na NK Udarniku u Gorici oslobođenoj od virusa, ali i u Gorici potpuno slobodnoj od HDZ-ove klijentalističke vladavine, slobodnoj od pogodavanja samo određenom krugu poduzetnika, slobodnoj od pogodavanja pri zapošljavanju samo ljudima vezanima uz HDZ i njegove trabante bez obzira što ima stručnijih i sposobnijih, slobodnoj od straha koji vlada u ovom gradu kod ljudi jer se ne usude javno dati potpis, izraziti javno svoje političko stajalište ako ono nije za HDZ”, kazao je Jelušić pa pozvao građane da za dva tjedna “oslobode Goricu od straha i svega što ne valja”.

“Želimo Goricu u kojoj će mladi imati šansu zaposliti se u nekim novim djelatnostima o kojima ću više govoriti za nekoliko danu, želimo Goricu u kojoj će mladi vidjeti svoje perspektivu i imati priliku raditi i zaraditi za sebe i obitelj, a ne morati odlaziti u Irsku ili negdje drugdje u inozemstvo.

Sve će u Gorici biti bolje kada vlast bude bolja, nadodao je Jelušić pa kazao da vjeruje u svoje sugrađane i njihov izbor te s optimizmom gleda na sljedeću godinu.

“Drage moje Goričanke i Goričani, drage Turopoljke i Turopoljci, Posavke i Posavci, sretan vam Praznik rada”, rekao je na kraju kandidat za gradonačelnika Velike Gorice, Ivo Jelušić.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu