in , ,

Ivo Jelušić u društvu mladih Gorice sugrađankama podijelili karanfile povodom Majčinog dana

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice Ivo Jelušić i kandidatkinja za njegovu zamjenicu Brankica Žugaj danas su zajedno s mladima Gorice povodom Majčinog dana sugrađankama podijelili karanfile.

Majčin dan obilježava se svake druge nedjelje u mjesecu svibnju.

Taj dan najbolja je prilika da svojim majkama zahvalimo na svemu što su u životu učinile za nas, rekao je Ivo Jelušić i čestitao svim majkama današnji dan.

„U svakom sretnom i uspješnom trenutku našega života prate nas blage majčinske oči. One su duboke i drage, podrška su u svim našim životnim poteškoćama. Izvor su našeg odgoja, stila življenja, kulture i naše osobnosti. Vesele se najiskrenije postignućima koji vode naše živote“, kazala je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Brankica Žugaj povodom obilježavanja Majčinog dana.

„Takve smo i prema svojoj djeci. Sigurni su i zaštićeni, zato što nas imaju zauvijek uz sebe“, nadodala je Brankica Žugaj.

„Drage sugrađanke, neka vam je od srca sretan Majčin dan“, kazala je na kraju pa završila prekrasnim citatom Linde Wooden: „Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje“.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu

Velika Gorica i dalje s najviše zaraženih na području Zagrebačke županije

U Gornjoj Lomnici, u derbiju 1. ŽNL Istok, svakome po bod