in , ,

Jasna i Hrvoje Mikulić pokorili ‘osvojili’ Žuberak Trail, a Severina Prpa treća u Dugoj Resi

Maraton klub Velika Gorica

Maraton klub Velika Gorica ovog je vikenda bio zastupljen na Žumberak Trailu te na Grin Run cestovnoj utrci u Dugoj Resi. Žumberak Trail jedna je od popularnijih trail utrka u Hrvatskoj, lani je na njemu održano i državno prvenstvo, a na ovogodišnjem izdanju u ponudi su bile četiri dužine za trčanje – 8 km, 15 km, polumaraton i maraton.

Jasna Mikulić i Hrvoje Mikulić nastupili su na najdužoj maratonskoj stazi, dužine 42 kilometra, s više od 2100 metara elevacije, a Kristina Terzić natjecala se na stazi od 15 kilometara.

Jaka kiša otežala je ionako tešku utrku pa je Hrvoju od starta u Medven dragi do cilja u Jastrebarskom trebalo 6 sati 15,59 minuta, a završio je na 19. mjestu generalke, 16. među muškima i peti u kategoriji M40.

Jasna je ciljem prošla kao 21. u ukupnom poretku, 5. među ženama i treća u kategoriji Ž40, s vremenom 6:24,22. Do cilja ove teške utrke stiglo je samo 40 trkača.

Kristina Terzić je na stazi od 15 kilometara s vremenom 1:55,20 osvojila odlično 10. mjesto od 60 žena i četvrto u kategoriji Ž40.

Osim trčanja po šumama i brdima Žumberka, članovi MKVG trčali su po ulicama Duge Rese. Točnije, obitelj Prpa nastupila je na Grin Runu, na kraćoj utrci od 3 kilometra.

Najvrijedniji rezultat ostvarila je Severina Prpa s trećim mjestom u ženskoj konkurenciji, s vremenom prolaska 16,18 minuta. Valerija Prpa je s vremenom 18,00 bila 17. u ženskoj konkurenciji. Ivica Prpa bio je brži od njih obje, a s rezultatom 12,36 minuta bio je deveti od ukupno 73 finišera.

Triatlonka Vedrana Janjić, koja nastupa za TK Swibir, sudjelovala je na Triop triatlonu u Preluku, 3. kolu Hrvatske triatlon lige. Osvojila je 21. mjesto među 40 žena, odnosno treće mjesto u svojoj dobnoj kategoriji.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu