in ,

Kako su se Šljeminho i Khan snašli u ulozi sponzora? Pogledajte u spotu nove pjesme!

Nakon skoro godinu dana pauze od zadnje pjesme, Šljeminho je završio fakultet, zaposlio se i zakoračio u svijet odraslih. Čak je i našao djevojku koja ga brže-bolje upoznaje s raznim bitnim pojmovima kao što su “kartice”, “salatice”, “ratice” i slično. Vidno potresen, Šljeminho nije mogao sam izdržati ovu situaciju te je u pomoć pozvao iskusnjaru Khana koji mu znatno olakšava ovu patnju.

Zvuk “šopinga” je onakav kakav i treba biti – luksuzan i skup. Groovy hip-hop beat u produkciji Marka Stijakovića STEY-a, obogaćen svilenkastim gitarama Ivana Vidovića savršeno dočarava situaciju u kojoj su se našli Khan i Šljeminho. Poslušajte!

Vrijedi napomenuti kako se u vlak Šljeminho – STEY, uz Khana, ukrcala i mistična Bagi koja jedinstvenim ženskim glasom fenomenalno odrađuje vokalne dionice pjesme i time dodatno začinjava ovaj interesantan melos.

Kao i u svakom do sad izdanom singlu, Karlo Milinković – Šljeminho potpisuje tekst, dok iza glazbe i aranžmana stoji Marko Stijaković – STEY. Snimanje i montažu odradio je Tibor TDKM, a za režiju i scenarij zaslužni su Karlo Milinković i Matija Gečević.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily