in , ,

Karate klub Velika Gorica okićen sa 20 novih medalja, bravo!

Mladi karatisti bili su odlični na natjecanju u Sisku te u Malinskoj

Karate klub Velika Gorica

U protekla dva vikenda Krate klub Velika Gorica natjecao se na dva turnira, u Sisku je bila jedna ekipa mlađih uzrasta, a na Krku kadeti i juniori. Mlađa ekipa posebno je obradovala rezultatima iz Siska sa “Sisak Kupa” koji se održao 3. lipnja te okupio 285 natjecatelja iz 29 klubova.

Karate klub Velika Gorica je nastupio sa 13 natjecatelja i ukupno osvojio 5 medalja, od čega 1 zlato i 4 bronce. Jednom dijelu naših natjecatelja je ovo bio prvi turnir, a možemo reći da smo jako zadovoljni kako su se borili i kakvi su rezultati.

-Jedinu zlatnu medalju je osvojio Mihael Kaurić, koji je nastupio također prvi put, i to u najmlađem uzrastu cicibana. Bronce su osvojili Sara Banović, Elena Rakarić, Nika Budinski i Robert Obrazović.

Karate klub Velika Gorica

Još su nastupili Ivan Skrbin, Petar Buhin, Marina Čale, Gabriel Kaurić, Mihael Medvedec, Ita Noršić, Luka Radić i Lana Slivak, navode iz kluba.

Već idućeg vikenda, u subotu 10. lipnja održan je KRK CUP 2023. koji je okupio 553 natjecatelja iz 51 kluba iz Mađarske, Italije, Srbije i Hrvatske.

-Nastupila je naša kadetska i juniorska ekipa kojoj je ovaj turnir bio pripremni za turnir YOUTH LEAGUE koji se održava u Poreču krajem lipnja. Jedan dio naše ekipe nastupa u Poreču, a drugi dio Krk Cup-om završava natjecateljsku sezonu, pojašnjavaju karatisti.

Karate klub Velika Gorica

Svi su pružili odlične borbe i osvojili čak 15 medalja, od čega 5 zlata, 4 srebra i 6 bronci, čime smo se pozicionirali na 5. mjesto uspješnosti svih klubova. Najsjajniju medalju su osvojili Mia Čunčić, Vito Hulina, Ema Jukić i Katja Braica!

Zlato: 
Mia Čunčić- ml.kadetkinje -44kg
Vito Hulina- ml. kadeti -54kg
Ema Jukić- kadetkinje -47kg
Katja Braica- kadetkinje -61kg
Ema Filković- juniorke -66kg
Srebro:
Petar Krešimir Krmpotić- ml.kadeti -54kg
Vito Hulina- kadeti -52kg
Vita Kučan- kadetkinje -47kg
Matea Kordić- kadetkinje -54kg
Bronca:
David Lovrinović- ml. kadeti -64kg
Nikola Huzjak- kadeti -70kg
Noel Jeromić- kadeti -70kg
Lucija Kirinić- juniorke -53kg
Ema Filković- juniorke +61kg
Nika Mirosavljević- kadetkinje -61kg

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu