in , ,

Kino Gorica dijeli po dvije ulaznice za čak dva filma!

Foto: POU Velika Gorica/Blitz

Kino Gorica sutra dijeli po dvije ulaznice za čak dva filma – Superinteligencija i Izgubljeni na horizontu!

Superinteligencija je akcijska komedija koja prati život Carol Peters, naizgled sasvim obične žene koja najednom postane posljednja šansa čovječanstva za preživljavanje!

– U životu Carol Peters se nikad ništa neobično ne događa, ali kada počne dobivati povratne informacije s televizora, telefona i mikrovalne pećnice, pomisli da gubi razum. Zapravo, prva svjetska Superinteligencija odabrala je baš nju za promatranje, polako joj preuzimajući život… s većim, skrivenim planom da preuzme svijet. Carol tako postaje posljednja šansa čovječanstva za preživljavanje.

Druga opcija koju možete odabrati za odgledati je triler Izgubljeni na horizontu, napeta priča o preživljavanju.

– Za dvoje bivših ljubavnika trebao je to biti kratak let do tropskog otoka na koji su se uputili radi vjenčanja njihova prijatelja. No, samo nekoliko minuta nakon polijetanja, njihov pilot pretrpi kobni srčani udar, ostavljajući Saru i Jacksona bez ideje gdje su, bez radio veze s kontrolom leta i bez znanja o tome kako se upravlja zrakoplovom. Ne okružuje ih ništa, osim beskraja oceana i neba u svim smjerovima, i zastrašujuće oluje koja će ih zahvatiti. Sara i Jackson imaju samo jednu šansu – i nema povratka.

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija