in , , ,

Klub žena Pokupsko već 11 godina zaredom posjećuje i daruje socijalno ugrožene mještane

U hvalevrijednu akciju ove godine uključila su se i dječica, volonteri i sugrađani, sve s ciljem kako bi starijim osobama slabijeg financijskog statusa uljepšali Božić

Članice Kluba žena Pokupsko ponovno su pokazale svoje veliko srce kroz realizaciju projekta ‘Slatki Božić’, koji je ove godine održan po jedanaesti put. S ljubavlju i posvećenošću, članice Kluba, zajedno s volonterima iz Caritasa, podijelile su prigodne pakete i domaće kolače socijalno ugroženim stanovnicima, uključujući samačke i staračke obitelji u svojoj zajednici.

Učenici iz škole za starije i nemoćne izradili su čestitke i ukrase

Projekt je dobio dodatnu vrijednost kroz suradnju s učenicima drugog razreda Osnovne škole Pokupsko i njihovom učiteljicom Jasminkom Podlejan. Djeca su svojim rukama izradila čestitke i božićne ukrase, doprinoseći time osobnom i toplom pristupu ovogodišnjem projektu.

Caritas Sisačke nadbiskupije pridonio je donacijom higijenskih potrepština i brašna, dok je gospodin Ivan Gavran donirao konzerve i mlijeko. Klub žena iz Pokupskog pokazao je izuzetnu inicijativu kupnjom ostalih potrebnih namirnica.

Zahvalnost za ovaj projekt ide svima koji su sudjelovali i pomogli. Njihova dobrotvorna djela i trud utjelovljuju duh zajedništva i solidarnosti koji krasi Pokupsko. Organizatori i sudionici projekta izražavaju svoju zahvalnost te svim sudionicima šalju želje za zdravlje, božji blagoslov i sreću za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.

– “Zahvaljujemo se svima na njihovoj dobroti i pomoći te svima želimo obilje zdravlja , božjeg blagoslova i sreće za Božić i Novu godinu”, poručuju iz Kluba žena Pokupsko.

Projekt ‘Slatki Božić’ financijski je podržala Zagrebačka županija, čime je omogućeno da ova tradicija nastavi donositi radost i pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović