in ,

Konstituiran Savjet mladih Velike Gorice

Za predsjednika je jednoglasno izabran Antonio Šipušić

U prostoru POU VG održana je konstitirajuća sjednica Savjeta mladih grada Velike Gorice.

Za predsjednika Savjeta jednoglasno je izabran Antonio Šipušić:

“Imam puno ideja, ali naravno, konzultirat ću se s onima koji su me izabrali. Pokušat ćemo više popularizirati politiku među mladima, da se više uključuju. Mislim da su mladi iz godine u godinu vidljiviji u zajednici, ali uvijek moramo na tome raditi.”

Za potpredsjednika Savjeta mladih grada Velike Gorice izabran je Mihael Kuliš.

Predsjednik Gradskog vijeća Darko Bekić poželio je puno uspjeha izabranom vodstvu:

“Moramo više mlade staviti u fokus. Vremena su izazovna i mi kao Grad moramo im dati nekakvu sigurnost, barem u početnim koracima. Vrata Gradskog vijeća će im svakako biti otvorena.”

Bit će otvorena i vrata gradonačelnika, najavio je Bekić, a potvrdio gradonačelnik Krešimir Ačkar:

“Očekujemo da budu jedna dodana vrijednost svemu onome što mi ne možemo dokučiti. Svi mi koji smo ušli u srednju dob moramo shvatiti da vremena koja su izazovna mogu pratiti i najbolje razumjeti njihovu dob upravo oni ljudi i ona struktura koji su njihove životne dobi. Tako i Savjet mladih.

Predsjedniku, članovima Savjeta mladih i svim članovima koji su dobili podršku čestitam i želim poručiti da će Grad Velika Gorica s cijelom Gradskom upravom i Gradsko vijeće biti na usluzi i na raspolaganju. Bit ćemo raspoloženi za svaku dobru konstruktivnu ideju i da svaku ideju predlože, a mi prihvatimo i na taj način unaprijedimo život mladih u našem gradu.”

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?