in ,

Korina Peher osvojila zlato u preponskom jahanju!

Velikogoričanka Korina Peher je kadetska ekipna prvakinja Hrvatske u preponskom jahanju, a ujedno je odlična i na rang listi

Na Prvenstvu Hrvatske u preponskom jahanju za kadete koje je održano ovaj vikend u na prostorima konjičkog centra Evago Korina se u kadetskom uzrastu do 14 godina starosti takmičila sa svojim partnerom Bright du Cerisier, 16 godišnjim kastratom pasmine KWPN (Nizozemski kraljevski konj) u timu sa Melani Tonić koja je jahala na konju Love Affair HŠK (Hrvatski športski konj) i osvojila svoju prvu zlatnu medalju.

Uz to, utakmicom kojom je osvojila zlato je, od ukupno 27 natjecatelja koji su startali, bila najbolje rangirana Hrvatica.

Nakon dva sjajna prolaza parkura 110cm visine s “0” odnosno bez srušenih prepona osvojila je ekipno prvo mjesto. Za prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji falilo je samo malo koncentracije u 3. utakmici na visini 115cm i nažalost nismo ju vidjeli ponovo na postolju.

Korina je članica KK Sv. Juraj, a trenira na obiteljskom ranču pod budnim okom trenera Lane Mešetović i Edvarda Rajčevića pa se i u budućnosti očekuju jednako dobri rezultati ako ne i bolji.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu