in ,

Kuče se oprašta od Ivana Čunčića

U subotu je u 77. godini života iznenada umro Ivan Čunčić

NK Turopoljac iz Kuča na svojim Facebook stranicama objavio je vijest o smrti dugogodišnjeg člana kluba, ali i ostalih udruga u Kučama, gospodina Ivana Čunčića:

IN MEMORIAM – Ivan Čunčić (1946.-2023.)

Na žalost, nova godina u Kučama počela je tužnom viješću i preranim odlaskom još jednog mještanina koji je bio društveno aktivan i koji je obnašao mnoge dužnosti u raznim udrugama tijekom svog života. U subotu je iznenada umro

IVAN ČUNČIĆ, poznat kao Ivek Mijačkov.

Rođen je 1946. godine, a ’60-ih se uključio u rad nogometnog kluba Turopoljca, najprije kao igrač, a nakon završetka igračke karijere i kao aktivni član uprave u više mandata. A s koliko je ljubavi radio za Turopoljac, govori i činjenica da je u više navrata bio predsjednik nogometnog kluba, a u 3 mandata bio je i predsjednik Nadzornog odbora kluba.

U vrijeme dok je Turopoljac stvarao bolje uvjete za igranje i treniranje, često je sudjelovao u radnim akcijama, a veliki je doprinos dao i u izgradnji samog sportskog objekta. Kada su godine učinile svoje i radne akcije pripale mlađima, gospodin Ivek nastavio je dolaziti na utakmice, na svoje mjesto na sjedalicama na nasipu i zajedno s ostalim doajenima nogometa u Kučama bio vjerni gledatelj i navijač Zelenih.

Vedar po prirodi, kakav je inače bio, nije se zadovoljio samo radom u Turopoljcu – bio je i sudac Plemenite sučije Kuče u više mandata, ali i aktivni pjevač HPD “Kučani”, a pjesmu i druženje volio je iznad svega.

I u društvenom životu sela Kuče bio je aktivan, od obnašanja dužnosti predsjednika Vijeća mjesnog odbora, do dužnosti domara u Društvenom domu Kuče. Uglavnom, bio je rado viđen član svih udruga u Kučama.

Biranim riječima iz uprave NK Turopoljca iz Kuča oprostili su se od gospodina Ivana Čunčića:

“Dragi naš Ivek, ili Bobica kako su te neki zvali, veliko HVALA na svemu što si učinio za Kuče i tvoj i naš Turopoljac, ali za sve ostale udruge u Kučama. Neka ti je laka hrvatska gruda, koju si toliko volio.

Supruzi Miri, kćeri Ani, sinu Ivici, zetu Ivici, snahi Maji, unučadi Kristijanu, Mateu i Viti te ostaloj tugujućoj rodbini i prijateljima izražavamo najiskreniju sućut!

Pogreb gospodina Ivana Čunčića bit će u ponedjeljak, 09. siječnja 2023. godine u 12.30 sati na groblju u Vukovini.”

Počivao u miru Božjem!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever