in

Kurilovec u 21. kolu 3. HNL na ŠRC Udarnik dočekuje Dugo Selo

Kurilovec traži nastavak pobjedničkog niza i ostanak na prvoj poziciji na tablici 3. HNL Središte

Kurilovec - Segesta 2:1, detalj sa utakmice

U srijedu, 07. travnja 2021. godine u 16.30 sati na ŠRC Udarnik u Kurilovcu u sklopu 21. kola 3. HNL Središte, vodeći NK Kurilovec dočekuje NK Dugo Selo.

NK Dugo Selo u prošlom je kolu pobijedio Gaj u Maču i sigurno se ne dolazi predati lideru “bez ispaljenog metka”. Trenutno su na 6. poziciji na tablici, sa 30 osvojenih bodova. Možda samo kao kuriozitet za napomenuti je da su u gostima postigli duplo više pobjeda (6) nego na domaćem terenu u Dugom Selu (3), gdje ih je u jesenskom dijelu pobijedio i Kurilovec, rezultatom 3:2. Proljetos, u četiri odigrane utakmice imaju dvije pobjede (u Maču i Sisku, po 1:0), neriješeno sa Lučkom u Dugom Selu i poraz od Trešnjevke u Zagrebu (0:1).

Što se tiče nogometaša Kurilovca, sigurno je da neće nastupiti Petar Lucijan Čurek zbog dva žuta, isključujuća kartona iz prošle utakmice u Lučkom, te Da Cruz i Mijo Šarić zbog trećih žutih kartona, a Dianežević osjeća posljedice ozljede tako da ni on vjerojatno neće kandidirati za sastav.

Trener Marko Pancirov na zagrijavanju ekipe prije utakmice protiv NK Segeste

Trener Marko Pancirov rekao je da očekuje tešku utakmicu, prvenstveno jer će zbog snijega koji je pao i koji će se otopiti, uvjeti na terenu biti loši, ali bez obzira na to, Kurilovec će pokušati pobijediti. NK Dugo Selo je čvrsta i disciplinirana ekipa i zadatak ni u kom slučaju neće biti lagan.

Ivan Rajić, kapetan NK Kurilovec

Ivan Rajić, kapetan Kurilovca, također je najavio utakmicu i kazao da očekuje tešku utakmicu jer je Dugo Selo dobra ekipa, a uz nepovoljne uvjete zbog blata, bit će teško igrati. Sjeća se i utakmice u Dugom Selu prošle jeseni, koja je isto bila čvrsta i borbena i kada je Kurilovec uspio pobijediti 3:2. Unatoč neigranju nekolicine standardnih prvotimaca, kapetan danas kapetanski očekuje pobjedu i nastavak pobjedničkog niza.

U skladu s odlukama nacionalnog stožera Civilne zaštite, gledateljima i dalje nije dozvoljen dolazak na utakmice. Unatoč tome, mi se nadamo i želimo Kurilovcu nastavak pobjedničkog niza . Sretno.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever