in

Mladi Usponovci postigli odlične rezultate na 3. Parasportskim igrama mladih

Foto: Para Atletski Klub Uspon Facebook

Mlade nade Para Atletskog Kluba Uspon su za vikend sudjelovale u 3. Parasportske igrama mladih u Slavonskom brodu. Usponovci su osim svog kluba na natjecanju predstavljali i Parasportski savez Zagrebačke županije te su postigli odlične rezultate i visoke plasmane. 

 

Natjecanje se održalo po iznimno visokim temperaturama u bacanju kugle od 2kg, skoku u dalj i trčanju na 60 m, a zbog velikih vručina neki su i odustali od pojedinih disciplina. Ustrajni sportaši Uspona Matej Hačić, Ivo i Toni Pemper, Dominik Nestić, Amar Jakupović i Tin Posavec su unatoč teškim uvjetima dali sve od sebe u svojim kategorijama.

 

Foto: Para Atletski Klub Uspon Facebook

Ivo Pemper osvojio je tri treća mjesta u skoku dalj, na 60 m te bacanju kugle, dok je Amar Jakupović osvojio drugo mjesta u bacanju kugle s rezultatom od 9m.Naš najmlađi član Tim Posavec bacio je kuglu preko 4m i postigao svoj najbolji rezultati ikad.

Foto: Para Atletski Klub Uspon Facebook

Natjecatelje je pripremao i tijekom natjecanja bodrio njihov trener Dario Spajić, a mladi sportaši su se s osmjesima i medaljama vratili kući.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Tessa Šreng