in ,

Mladić uhićen nakon što je primijetivši policiju od sebe odbacio vrećicu punu droge

Pri izlasku iz automobila posjedovao je vrećicu ispunjenu s 25,73 grama marihuane

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Naime, kako su nam rekli u policiji, mladić je prilikom izlaska iz svog automobila, uočivši policijske službenike, iz ruke odbacio plastičnu vrećicu u kojoj se nalazila droga čime je odmah privukao pozornost dužnosnika.

Sumnja se da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, zbog daljnje preprodaje na ilegalnom tržištu nabavljao veće količine droge s ciljem daljnje preprodaje i ostvarivanja protupravne imovinske koristi.

-Osumnjičeni je 17. ožujka oko 18 sati na području Velike Gorice u Ulici Slavka Kolara, prilikom izlaska iz svog osobnog automobila marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, uočio policijske službenike koji su se nalazili u neposrednoj blizini da bi potom od sebe odbacio plastičnu vrećicu ispunjenu s 25,73 grama marihuane, naveli su iz policije.

Neposredno nakon nepažnje 24-godišnjaka, policija ga je uhitila radi sumnje u počinjenje kaznenog djela. Naknadno, temeljem naloga suda, svoju sumnju su potvrdili obavljenom pretragom prostora i vozila kojima se osumnjičeni koristi kojom prilikom su još pronašli 3,97 grama marihuane, 0,48 grama kokaina i jednu špricu ispunjenu takozvanom ‘pastom’, drogom tipa konoplja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović