in

MNL TiP: Malonogometni vikend u Vukovini

Vikend završava susretom Vukovine i Gornjeg Podotočja

Malonogometna liga Turopolja i Posavine došla je do 13. i 14. kola koja se igraju zadnjeg vikenda mjeseca srpnja, u subotu i nedjelju na igralištu NK Bana Jelačića u Vukovini.

Uvod u malonogometni vikend u Vukovini ipak će dati igrači velikog nogometa jer u subotu u 09:30 sati domaći Ban Jelačić u pripremnoj utakmici dočekuje Sesvetski Kraljevec, dok uzbuđenja na malom terenu počinju tek u 15:30 sati.

U subotu je domaćin lige Gornje Podotočje, a u nedjelju Vukovina.

Parovi 13. kola, subota, 30. srpnja 2022. godine:

Veleševec – Rakitovec

Drnek – Novo Čiče

Ribnica – Kuče

Čička Poljana – Turopolje

Vukovina – Bukevje

Jagodno – Okuje

Gornje Podotočje – Čička Lazina

Turnir otvara derbi začelja, zadnji Veleševec i predzadnji Rakitovec odlučit će vjerojatno o tome tko će završiti na zadnjoj poziciji na kraju lige. Drnek i Novo Čiče, utakmica za međusobni prestiž, bit će zanimljivo. Treći susret dana igra Ribnica i Kuče, Kučanima je potrebna pobjeda za ostanak na prvoj poziciji i po trenutnoj kvaliteti Kuče je puno bliže tome. Čička Poljana neće imati laki zadatak protiv probuđenog Turopolja koje na krilima Perića ima 3 pobjede u zadnja 3 kola. Vukovinci bi na svom terenu trebali bez većih problema proći dečke iz Bukevja, dok je susret Jagodnog i Okuja susret susjeda na tablici. Za kraj dana je predviđen derbi ovog kola, susret Gornjeg Podotočja protiv Čičke Lazine, susret dviju mladih ekipa u kojoj je Podotočanima potrebna pobjeda kako bi iz prikrajka mogli čekati eventualni kiks vodećeg Kuča. Lazincima je bitno hoće li Brdek biti raspoloživ za utakmicu ili ne. U ovom kolu slobodan je Mraclin.

17.07.2022. 10. kolo MNL TiP, Okuje, Č. Poljana – Č. Lazina, detalj s utakmice. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Parovi 14. kola, nedjelja, 31. srpnja 2022. godine:

Bukevje – Kuče

Jagodno – Ribnica

Čička Poljana – Drnek

Mraclin – Veleševec

Turopolje – Rakitovec

Okuje – Novo Čiče

Vukovina – Gornje Podotočje

Nedjeljni turnir otvara susret Bukevja i Kuča, a kao i u subotnjem susretu, Kuče je favorit. Jagodno i Ribnica, susret susjeda bit će zanimljiv upravo zbog te činjenice da su susjedi, a slično je i u susretu Čičke Poljane i Drneka predvođenih Kučanima. Trenutno su i susjedi na tablici. Mraclin nakon odmora u subotu igra protiv Veleševca i sigurno vjeruje u pobjedu, dok susret susjeda Turopolja i Rakitovca na kladionici daje veće šanse Turopolju. Uporni i čvrsti dečki iz Okuja bit će sigurno tvrd zalogaj za Novočičane, koji osciliraju u igri. Za kraj dvodnevnih malonogometnih uzbuđenja u Vukovini ostavljen je susret trenutno drugo i trećeplasirane ekipe, Vukovine protiv Gornjeg Podotočja. Pobjednik ovog susreta nastavlja utrku sa Kučem i čeka njihov eventualni kiks, dok će se poraženi najvjerojatnije morati zadovoljiti trećim mjestom na kraju natjecanja. U ovom kolu slobodna je Čička Lazina.

Nakon vukovinskog malonogometnog vikenda, MNL TiP čeka odigravanje posljednjeg kola već tradicionalno u Novom Čiču, u nedjelju 14. kolovoza 2022. godine, uoči blagdana velike Gospe, kada će biti i proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

17.07.2022. 10. kolo MNL TiP, Okuje, Č. Poljana – Č. Lazina, detalj s utakmice. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Vjerujemo da su parovi ovog dvodnevnog kola u Vukovini više nego dovoljna atrakcija za privlačenje gledatelja na igralište Bana Jelačića gdje će biti odličan izbor hladnih napitaka i toplih zalogaja. Vidimo se!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever