in

MNL TiP: Odlučuje li se o prvaku u Rakitovcu i Veleševcu?

Drugoplasirano Kuče u subotu protiv lidera Vukovine, a u nedjelju protiv Čičke Lazine

Što li nas sve čeka ovog vikenda na terenima malonogometne lige Turopolja i Posavine?

U subotu dvije stvari su garantirane – velika vrućina, kažu i preko 40 stupnjeva, te još jedan odličan domaćin, ovaj puta Rakitovec koji je pomaknuo početak turnira za 17:00 sati, ali i od 19:00 sati osigurao nastup Exotic-banda za bolje raspoloženje, uz naravno dovoljno hladnog pića i toplih delicija. A mali nogomet? Situacija na vrhu tablice se komplicira, poraz Vukovine protiv Novog Čiča malo je uzdrmao poziciju Vukovine, a u subotu u Rakitovcu igraju protiv Kuča koje zaostaje 2 boda i ima utakmicu manje, a unatoč dosadašnjih 6 naslova prvaka, još su uvijek “gladni” trofeja! Utakmica na betonskoj podlozi koja se igra u 19:00 sati sigurno će biti zanimljiva, a pobjeda može otići i na jednu i na drugu stranu jer su obje ekipe pune velemajstora malog nogometa na donjeturopoljskim prostorima…

Naravno, ima još zanimljivih parova, poput susreta Gornjeg Podotočja i Novog Čiča, susjedskog posavskog derbija Drneka i Veleševca, Čičke Poljane i Bukevja te Mraclina, koji je u naletu i upornih Okujaca. Ribnica će igrati protiv domaćina, upornih i željnih bodova, Jagodnom je suparnik jaka Čička Lazina predvođena Brdekom.

Parovi 11. kola:

Ribnica – Rakitovec (17:00h)

Drnek – Veleševec (17:40h)

Gornje Podotočje – Novo Čiče (18:20h)

Vukovina – Kuče (19:00h)

Jagodno – Čička Lazina (19:40h)

Čička Poljana – Bukevje (20:20h)

Mraclin – Okuje (21:00h)

Turopolje slobodno

U nedjelju se karavana iz Turopolja seli u Posavinu, u Veleševec. Kažu da temperature neće biti tako visoke kao u subotu, a početak turnira je u 15:30 sati. Domaćin Veleševec otvara turnir protiv Turopolja koje je u naletu, a drugi susret je opet derbi iz vrha tablice – Kuče protiv Čičke Lazine. Zanimljiv susret u svakom pogledu, Čička Lazina s mladim snagama predvođenih Brdekom protiv iskusnih “španera” iz Kuča. Novo Čiče nakon ovog derbija dočekuje Bukevje, a Rakitovcu je suparnik Okuje. Drnek i Mraclin će sigurno biti zanimljiva utakmica zbog upornosti igrača Drnka i sve boljih igara Mraclinaca, a nakon toga igraju Ribnica i Čička Poljana da bi turnir završili međusobnim susretom Gornje Podotočje i Jagodno.

Parovi 12. kola:

Veleševec – Turopolje (15:30h)

Kuče – Čička Lazina (16:10h)

Novo Čiče – Bukevje (16:50h)

Rakitovec – Okuje (17:30h)

Drnek – Mraclin (18:10h)

Ribnica – Čička Poljana (18:50)

Gornje Podotočje – Jagodno (19:30h)

Vukovina slobodna.

Ulazak natjecanja u zadnju trećinu donosi dosta zanimljivih susreta, susreta koji bi mogli odlučiti o prvaku, ali i dobru zabavu za sve gledatelje koji će doći u Rakitovec i Veleševec. Vidimo se!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever