in ,

Na besplatnoj radionici naučite kako se dobro oglašavati na društvenim mrežama

VEGORA poziva na radionicu pod nazivom “Izrada oglašivačkih kampanja – Facebook i Instagram”

VEGORA

Radionica “Izrada oglašivačkih kampanja – Facebook i Instagram” tijekom koje će polaznici imati priliku izraditi, te pokrenuti cjelovitu Facebook i/ili Instagram kampanju. Radionica će se održati 12.07.2023. godine od 10 do 16 sati na lokaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Ova radionica namijenjena je svima koji planiraju ili su tek započeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama te imaju Facebook poslovni profil (po mogućnosti i web stranicu poslovanja) te razumiju osnovni koncept Facebook i/ili Instagram oglašavanja. Neophodna za poduzetnike koji žele doseći svoju ciljnu skupinu na društvenim mrežama s obzirom na rastuću količinu sadržaja koja je njima kao korisnicima upućena.

Radionica se odrađuje hands-on pristupom, zahtijeva praktičan rad te sudionici trebaju ponijeti svoja računala. Broj sudionika je ograničen na 12 te je dolazak obavezan za prijavljene sudionike.

S obzirom na manji broj sudionika može se prijaviti jedna osoba iz poslovnog subjekta, a sve dodatne informacije o edukaciji, kao i link za prijavu možete pronaći ovdje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu