in ,

Nagradni foto-natječaj „Photo Zagreb County“

Natječaj traje od ponedjeljka pa sve do 4. svibnja

Turistička zajednica Zagrebačke županije raspisala je natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom „Photo Zagreb County“. Natječaj, koji će trajati od 15. ožujka do 4. svibnja, namijenjen je svima koji se bave fotografijom, bili oni profesionalci ili amateri.

Ovim natječajem želi se prikazati i promovirati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije te potaknuti umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima Zagrebačke županije. Uvjet je da fotografije budu snimljene na području Zagrebačke županije u periodu od 2018. do 2021. godine, a teme mogu biti od aktivnog boravka u prirodi, manifestacija, kulturno-povijesnih znamenitosti, tradicije do ruralnih motiva.

„Fotografije pružaju jedinstveno iskustvo, temeljeno na osjećaju i doživljaju destinacije, a ovim foto-natječajem želimo istaknuti atribute određene destinacije, ono što ju čini drugačijom od ostalih, autentičnom“, rekla je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović dodavši da se ovim natječajem želi očuvati i promicati identitet i tradiciju te općenito imidž destinacije.

Jedna osoba može sudjelovati u natječaju s najviše pet fotografija, a o 10 najboljih odlučivat će stručni žiri. U planu je i organizacija javne izložbe najboljih fotografija kojom bi se još više promovirale ljepote Zagrebačke županije.

Prve tri najbolje fotografije prema ocjeni stručnog žirija bit će nagrađene, kao i fotografija s najvećim brojem skupljenih lajkova na društvenim mrežama.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija