in

Najviše priznanja za najbolje sportaše u županiji dobili Velikogoričani

Nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena Davoru Štubanu

Foto: ZSUVG

Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije proglasila je najbolje u sportu za 2020. godinu.

Najbolja sportašica je Samoborka Helena Vuković, inače članica Judo kluba Profectus Samobor, velikogorički atletski as, Dino Bošnjak najbolji je sportaš, dok su ekipna priznanja primili HNK Gorica te ženska ekipa Hockey kluba Zelina. Najbolji sportaš s invaliditetom je Velimir Šandor, član Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon.

Naši su sportaši najbolji promotori Zagrebačke županije u zemlji i svijetu. Imamo oko 25 tisuća sportaša, što je ogromno bogatstvo. Mi im osiguravamo uvjete za što bolje i kvalitetnije treniranje, a oni iz nova svake godine donose odličja u Zagrebačku županiju, istaknuo je čestitajući laureatima župan Stjepan Kožić.

Foto: ZSUVG

Posebno priznanje, nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena Davoru Štubanu, dugogodišnjem tajniku Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice, a nagradu su primile supruga Ljiljana i kćerke Mateja i Dorotea.

 

Izvor: ZSUVG

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija

Kraj ogrjevne sezone

Iznimno bogat vikend za članove MK Velika Gorica