in ,

Nakon dugih 14 godina mještani Krušaka dobili asfalt!

Asfaltirana je ulica u Krušaku, konkretno glavna ulica i desni odvojak, a rezultat je to inicijative Mjesnog odbora Velika Buna pokrenute prije čak 14 godina!

– Inicijativa je pokrenuta još 2010. godine, pa možete zamisliti koliko je ovo velik događaj za sve nas mještane. Zamislite kako je tijekom ljeta bilo svaki puta kada bi automobil prošao, prašina je bila posvuda i zaista nam je bila narušena kvaliteta života. Zahvaljujemo Gradu i gradonačelniku na sluhu i dobroj suradnji, poručio je mještanin Ivan Kotrman.

– Sretni smo što je Grad prepoznao potrebe Krušaka za asfaltiranjem ovog djela, a vjerujem da će se prepoznati i drugi dio koji je potreban pa da ćemo u dogledno vrijeme završiti sve radove kako bi se podigla kvaliteta života mještana. Veliki broj kućanstava ovdje živi stalno ili povremeno, velika je potreba za poboljšanjem cestovne infrastrukture, važno je da se priča pokrenula, rekao je Marko Đurašin, predsjednik Mjesnog odbora Velika Buna.

Ugovorena vrijednost radova iznosila je 100.884,98 eura s PDV-om, a obuhvaćeni su radovi izrade ceste u duljini 600 metara, širine od 3 do 4 metra, ovisno o dijelu. Investitor je Grad Velika Gorica.

– Nastavit ćemo ulagati u cestovnu infrastrukturu kako bismo podigli kvalitetu života mještana Velike Gorice i okolice. Dat ćemo sve od sebe da do kraja mandata riješimo veliku većinu cesta koje do sada nisu imale asfalt, poručio je gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu