in ,

Nakon tragedije u Virovitici JVP Velika Gorica ukazuje na važnost osiguranja prolaska hitnim službama

Upozoravaju na to da smo i sami, kao sudionici u prometu, bitan faktor u spašavanju nečijih života

Nakon jučerašnje stravične prometne nesreće u kojoj su u sudaru vozila hitne pomoći i automobila na cesti prema Suhopoju nedaleko od Virovitice život su izgubile medicinska sestra i jedna pacijentica, dok je vozač teško ozlijeđen, iz Javne vatrogasne postrojbe poslali su sućut i poruku upozorenja.
-Duboko potreseni viješću o teškoj prometnoj nesreći kod Virovitice u kojoj su život izgubile kolegica iz HMS-a i pacijentica, suosjećamo s njihovim obiteljima i izražavamo iskrenu sućut. Naše misli i naša srca su uz vas, poručili su iz Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica, ukazujući potom na važnost osiguranja prolaska kroz hitan koridor.
Foto JVP Velika Gorica

Plavo svjetlo na prometnicama se još uvijek ne poštuje dovoljno

-Ova nesreća pokazuje sve vrste opasnosti u kojima se nalaze kolege u žurnim službama te sami dolazak i odlazak do mjesta nesreće je visokorizičan jer vozačka kultura još nije na toj razini da se dovoljno poštuje plavo svjetlo. Zato molimo sugrađane da poštuju žurne službe i naprave im mjesta za prolazak tj. hitni koridor jer i Vi spašavate živote svojom reakcijom, pojasnili su vatrogasci.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily

Jasna Mikulić iz Maraton kluba brončana na trailu u Rastokama, a Vedran Planinšek četvrti

VIDEO Županijska skupština konstituirana iz trećeg pokušaja