in ,

Nakon vikenda punog “brzih i žestokih” na goričkim prometnicama, policija najavljuje novu akciju

Tijekom prethodnog vikenda gorička policija zabilježila je brojne prekršaje od kojih je najviše vozača, njih 20, kažnjeno zbog prekoračenja brzine te još petero zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, a već ovog vikenda iz PU zagrebačke stigla je još jedna najava pojačanog nadzora vozača.

Podsjetimo, prošlog vikenda za volanom je zaustavljen i tek punoljetni vozač koji je vozio sa 1,69 promila, a sve rezultate prošle akcije možete pogledati ovdje.

Novu akciju policija će provoditi, od 13. do 16. siječnja 2023. godine na području Policijske uprave zagrebačke, a time će se akcija „Alkohol i droge“ i „Brzina“ provesti i na području našeg grada.

-Akcije se provode s ciljem povećanja sigurnosti na cestama. Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece te ostalih prometnih prekršaja kao što su nepropisno kretanje kolnikom, nepoštivanje prednosti prolaska, nepropisno pretjecanje, prekršaji vozača prema pješacima, nepropisna uporaba mobitela u vožnji i drugi prekršaji koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća, poručuju iz PU zagrebačke.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović