in , ,

Napravite najslađu božićnu fotku s vašim ljubimcem i pomozite udruzi LePas

Vaše donacije ići će goričkoj udruzi za zaštitu životinja LePas

Gorički klub mladih

Oduvijek ste htjeli imati neobičnu, ali lijepu božićnu obiteljsku sliku s vašim kućnim ljubimcem Gorički klub mladih priprema još jednu humanitarnu atrakciju. U suradnji s udrugom LePas organizirali su božićno humanitarno fotografiranje s vašim malih četveronožnim članovima obitelji!

Fotkanje s vašim ljubimcima bit će u prostoriji Goričkog kluba mladih, Dom kulture Galženica (2. kat) u utorak, 20. prosinca, od 17 do 19 sati.

Gorički klub mladih

-Cilj ove akcije je da podignemo svijest o brizi o kućnim ljubimcima i udomljavanju, a usput i prikupimo novčane donacije koje bi išle za rad udruge koja se nalazi u Velikoj Gorici. Udruga LePas projekt je pokrenut 11. rujna 2020. godine s ciljem pomoći napuštenim, nezbrinutim, ozlijeđenim i zlostavljanim životinjama, navodi voditeljica kluba Saraja Kajgana Raga.

Gorički klub mladih

Kako bi ovo bila najbolja božićna fotografija s vašim ljubimcem, ekipa iz GKM-a će vam pripremiti božićne rekvizite i osigurati ugodnu atmosferu, a na vama je da nas posjetite sa svojim kućnim ljubimcima i usput dobijete jednu lijepu fotografiju koju će vam odmah izraditi. Stoga ne razmišljajte puno, vi i vaši ljubimci se uputite u GKM, a doma odlazite s osmijehom na licu i najslađom fotografijom u ruci.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović