in ,

Nastajanje velike gužve kod Doma zdravlja postaje aktualan problem

Zbog velikih gužvi Velikogoričanima sve teže prići Domu zdravlja

Grupa Velika Gorica može i mora bolje/Irena Cvetković

Prometni dio oko Doma zdravlja Velika Gorica već neko vrijeme predstavlja velik problem s obzirom na to da se brojni vozači parkiraju i zaustavljaju u prometnim trakama gdje bi neometano trebao teći promet. Time, ne samo da nastaje problem kretanja automobila ulicom, već posjetitelji Doma zdravlja ostaju zaglavljeni u koloni i teško pronalaze načina da se izvuku iz gužve.

Grupa Velika Gorica može i mora bolje/Irena Cvetković

Osim za posjetitelje ustanove koji zbog toga potencijalno mogu kasniti na zakazane termine kod liječnika, zubara i slično, nastajanje gužva predstavlja problem i obližnjim stanarima koji ne mogu doći do svojih stanova, a još manje pronaći slobodno parkirno mjesto.

Grupa Velika Gorica može i mora bolje/Irena Cvetković

Podsjetimo, nedavno je na tom području izgrađen i novi parking s većim brojem parkirnih mjesta, no čini se kako ni to nije pomoglo rješavanju ‘prometnog čepa’ koji redovno nastaje na toj lokaciji.

Kako doznajemo, gužve su u posljednje vrijeme veće no inače jer se naši sugrađani na tom dijelu zaustavljaju kako bi mogli obaviti testiranje na koronavirus, a za to nemaju na raspolaganju prikladno parkirno mjesto.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija