in , ,

Novi detalji nesreće kod Okuja, vozač koji je usmrtio pješaka (61) prošao bez ozljeda

Ranije smo vas obavijestili o tragičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 16. prosinca, u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 61-godišnji pješak. Iz Policijske postaje Velika Gorica jutros su nas obavijestili o povećanju broja prometnih nesreća, a posebice onih sa smrtnom posljedicom, ali i o novim detaljima prometne nesreće kod Okuja.

Kako je već poznato, zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola, vozač 1971. godišta naletio je na pješaka koji je bio 1962. godište te ga tom prilikom na mjestu događaja usmrtio. Iz policije nas obavještavaju o stanju vozača koji je prouzročio prometnu nesreću navodeći kako nije zadobio tjelesne ozljede te da je prilikom nesreće bio vezan sigurnosnim pojasom, što je vrlo vjerojatno i uzrok njegove sigurnosti u situaciji.

Podsjetimo još jednom, policija je shodno porastu broja smrtno stradalih najavila pojačan nadzor ponašanja u prometu svih skupina sudionika, a ujedno moli građane za suradnju, strpljivost, povećan oprez i pridržavanje prometnih propisa, dok će protiv svih koji se ne ponašaju sukladno zakonskim propisima, poduzimati propisane represivne mjere.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu