in

Novi osobni rekordi Klarin i Škrinjarića

Odlični nastupli članova Maraton kluba Velika Gorica u Ludbregu

U nedjelju, 21. ožujka u Ludbregu je održana Centrum Mundi cestovna utrka na 10 km gdje je nastupilo dvoje seniora MK Velika Gorica: Sanja Klarin i Bruno Škrinjarić.

Bila je ovo odlična prilika da se testira forma na 10 km kako bi se postavila osnovna ljestivca na početku sezone. Sanja i Bruno svakako nisu razočarali!

Temperatura je bila baš kako treba, brda na ruti su bila baš koliko treba, a i vjetar je puhao baš koliko treba.

Sanja Klarin je utrku završila za 47:12, čime je postavila svoj novi osobni rekord koji sada stoji čvrsto ispod 50 minuta te se plasirala na 6. mjesto u kategoriji seniorki.

Bruno Škrinjarić je utrku završio na 2. mjestu u ukupnom poretku s novim rekordom na 10 km koji sada iznosi 32:40, što je skoro za minutu bolje od njegovog rezultata na kraju prošle atletske sezone. Iako je stvarna ruta utrke bila nešto kraća od 10 km (oko 9,5 km, pa je stoga i službeni rezultat 31:16) Bruno je otrčao i dodatnu dužinu kako bi zaokružio duljinu na 10 km, radi lakše usporedbe s prijašnjim rezultatima.

Na kraju, ovo je bila odlična provjera prije ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u polumaratonu, koje se za dva tjedna održava u sklopu Osječki Ferivi polumaratona, gdje će seniorska ekipa braniti boje svog kluba.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija