in ,

KRAVARSKO Statičari moraju pregledati 440 objekata, općina financira sanaciju

Foto: Općina Kravarsko

Općina Kravarsko održala je koordinacijski sastanak vezano uz sanaciju štete nastale potresom.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Jučer, 26. siječnja, održan je 5. koordinacijski sastanak s članovima Vijeća Općine Kravarsko i predstavnicima mjesnih odbora Općine Kravarsko. Na sastanku su svi predstavnici mjesnih odbora dostavili izviješća o tome što je u proteklih mjesec dana napravljeno u svrhu hitnih sanacija šteta od potresa na području njihovih mjesnih odbora. Također, svi su dobili zaduženje ispitati po svojim naseljima kakve su još potrebe za dodatnim radovima i aktivnostima onih mještana čiji su objekti oštećeni sa ciljem da se ti objekti dovedu u stanje da se u njima može stanovati.

Obavještavamo sve koji su počeli ili žele sami krenuti u sanaciju/adaptaciju manjih nastalih šteta uslijed potresa da sav potreban građevinski i ostali materijal mogu dobiti preko Općine Kravarsko. Oni koji su već kupili materijal za hitnu sanaciju mogu se javiti u Općinu Kravarsko sa računima. Napominjemo da je svu nastalu štetu potrebno fotografirati.

Obavještavamo sve da je Općina Kravarsko do sada prijavila potrebu za pregledom statičara za 440 objekata putem online aplikacije te su statičari pregledali oko 42% prijavljenih objekata. Svatko može putem telefona provjeriti u Općini Kravarsko da li je njihov objekt unesen u sustav.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija