in ,

Obilježen Dan Gradske četvrti Kurilovec

Najavljeni su i Dani otvorenih vrata

Dan Gradske četvrti Kurilovec obilježen je dostojanstveno polaganjem vijenaca, prigodnim programom i svečanom sjednicom.

Program je započeo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Sajmištu na mjestu pogibije Vladimira Stepanića i Nevena Veselića.
Priogdnim programom i polaganjem vijenaca kod spomenika u Kurilovečkoj ulici odana je počast hrvatskim braniteljima sumještanima koji su stradali u Domovinskom ratu.

Svijeće i vijence su položili izaslanstvo Grada Velike Gorice s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom i predsjednikom Gradskog vijeća Darkom Bekićem, delegacija Gradske četvrti s predsjednikom Damirom Slojšekom, kurilovečke udruge, DVD Kurilovec, NK Kurilovec, Plemenita općina turopoljska, predstavnici političkih stranaka.
Svetu misu predvodio je vlč.Ivan Norbert Koprivec.

U DVD-u Kurilovec održana je i svečana sjednica povodom 20 godina Gradske četvrti Kurilovec, gdje je Damir Slojšek naglasio da su najveći problemi divlja odlagališta i neuređene prometnice. Kao površinsko najvećeća gradska četvrt nedostaje jedno kombinirano igralište za djecu. Dolaskom mnogih mladih obitelji pokazuje se nedostatak i dječjeg vrtića pa će se u suradnji sa Gradom probati pronaći rješenje.

Najavljeni su i Dani otvorenih vrata Gradske četvrti održavat će se svake prve srijede u mjesecu, počevši od 6. listopada.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

KRAVARSKO Poziv volonterima na oslikavanje zida škole

Bikovi dočekuju Alkare