in ,

VIDEO Stjepan Kožić u Velikoj Gorici najavio kandidaturu za novi mandat župana

U ponedjeljak, 15. ožujka, ispred Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici održana je objava kandidature mr. sc. Stjepana Kožića za župana Zagrebačke županije.

Nositelj liste za HDZ-a za Skupštinu Zagrebačke županije je Željko Turk, a kandidat za župana i nositelj liste stranke Stjepan Kožić – Nezavisna lista za Skupštinu Zagrebačke županije.

-Šesti puta za redom izlazim pred žitelje Zagrebačke županije, ne s brzim rješenjima i obećanjima, već s realiziranim projektima i vizijom budućega razvoja – poručio je Kožić.

 

Govoreći o obnovi nakon lanjskih potresa rekao je da da je Županija već osigurala potrebna sredstva za obnovu u skladu sa zakonom o obnovi nakon zagrebačkog potresa i da je već sanirala većinu oštećenja na školama i zdravstvenim objektima. Za obnovu nakon petrinjskog potresa oformila je i poseban Odsjek za obnovu koji pomaže vlasnicima oštećenih objekata kod prijave štete i podnošenja zahtjeva za obnovu.

Podsjetio je i da je Županija odmah po izbijanju pandemije koronavirusa podržala zdravstveni sustav s gotovo 5 milijuna kuna, a s rekordnim bespovratnim potporama (u 2020. iznosile su 13,7 milijuna kuna) podržala je i poduzetnike.

– Dok drugi pričaju o velikoj nezaposlenosti, u Zagrebačkoj županiji je 2020. bilo 1500 zaposlenih više nego prethodne godine – naglasio je. Rekao je i da dolazak brojnih investitora u gospodarske zone opravdava značajna ulaganja u njihovo infrastrukturno opremanje i da su upravo gospodarske zone bila njegova vizija razvoja prije dvadesetak godina koja je danas postala stvarnost.

Željko Turk, predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije, i nositelj liste HDZ-a na predstojećim izborima za Skupštinu Zagrebačke županije rekao je da nije slučajnost što je Zagrebačka županija danas jedna od najrazvijenijih županija u RH.

Cijeli stream možete popratiti ovdje:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija