in

Održava se 25. sjednica Gradskog vijeća

Vjerojatno zadnji put u ovom sazivu, vijećnici će odlučivati o pomoći malim poduzetnicima i smanjivanju vijećničkih naknada

Danas, 2. ožujka, održava se 25.sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice s početkom u 9 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Na dnevnom redu je sveukupno 12 točaka od kojih su među najbitnijima one o prihvaćanju odluke o uvođenju mjera za pomoć goričkim gospodarskim subjektima pogođenim koronavirusom.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera nije nam dozvoljeno biti uz kameru, no radi velikog interesa javnosti ostavili smo kameru bez nadzora pa vas molimo za razumijevanje.

Na dnevnom redu pronašli su se, između ostalog, prijedlozi o uvođenju mjera za pomoć gospodarskim subjektima Grada Velike Gorice, pogođenim posebnim okolnostima uzrokovanih pandemijom COVID-19 za tekuću godinu, prijedlozi o utvrđivanju naknade članovima Gradskog vijeća i članovima stalnih i povremenih radnih tijela Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, prijedlog o raspisivanju izbora za članove vijeća jedinica mjesne samouprave te mnogi još.

Vijećnici će nastojati odrediti tko su pravne osobe od interesa za sustav civilne zaštite, a potvrdit će i odluku izboru najpovoljnije ponude za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta, a potom i odlučiti o raspisivanju novog javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta.

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović