in

Osnovna škola Eugena Kumičića pomaže učenicima u Petrinji

Volonterski klub OŠ Eugena Kumičića prošlog tjedna u humanitarnoj akciji prikupio je oko 400 vrećica školskog pribora i društvenih igara za učenike u Petrinji koje će ovih dana biti dostavljene u OŠ Mate Lovraka u Petrinji

Izvor: OŠ Eugen Kumičić

Akcija u kojoj su se prikupljale donacije za učenike u potresom pogođenom području trajala od 25. do 28. siječnja. Prikupljen je velik broj školskog pribora, slušalica za mobitele, miševa za računalo, zvučnika, slatkiša te društvenih i didaktičkih igara.

Izvor: OŠ Eugen Kumičić

Prikupili značajan broj potrepština 

U svega par dana volonteri su, zajedno s djelatnicima škole, uspješno spakirali oko 400 vrećica potrepština, a ovih dana će ih osobno i prevesti i podijeliti učenicima OŠ Mate Lovraka u Petrinji.

Djelatnici ‘Kumičića’ i Volonterskog kluba u objavi na svojim stranicama osobnu su se zahvalili svima koji su sudjelovali u akciji te izrazili nadu da će prikupljenim, kako kažu, ‘sitnicama’ učenicima u Petrinji barem malo ljepšati školske trenutke u periodu kada su okruženi oštećenim domovima i uništenim stvarima. Oglasila se i ravnateljica Snježana Ruklić koja se zahvalila učenicima i roditeljima na lijepom odazivu za ovu posebnu humanitarnu akciju.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović