in

Otkrivaju se detalji strašne prometne nesreće na A11: automobilom probio tri zida

Vjerojatno se radi o nenormalnoj brzini

Foto: Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica

Na naplatnim kućicama Mraclin na autocesti A11 u smjeru Siska došlo do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao djelatnik HAC-a (53).

Zagrebačka policija potvrdila je da je u 5:30 vozač automobila kod naplatnih postaja Mraclin na autocesti A11 izgubio nadzor na vozilom i udario u objekt HAC-a.

Još uvijek se ne zna zbog čega je vozač BMW-a izgubio kontrolu nad automobilom, ali neslužbene informacije govore da se automobil u jednom trenutku odvojio od ceste i probio zid objekta u kojem se, nažalost, nalazio radnik HAC-a koji je poginuo na mjestu.

Direktor HAC-ovog sektora za naplatu cestarine Ivica Ribičić otkrio je za dnevnik.hr da je poginuli kolega imao 53 godine.

Foto: Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica

”Vozilo se izravno zabilo u naš objekt, što nas je začudilo obzirom na to da je staza do objekta bila zatvorena za promet baš zbog takvih možebitnih situacija jer je autocesta za Sisak je otvorena. Vjerojatno se radi o nenormalnoj brzini, obzirom na sve znakove koje smo postavili. Apsolutno nepridržavanje svega i dogodilo se ovo”, kaže Ribičić.

“U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano ujutro na naplatnoj postaji Mraclin, na autocesti A11 Zagreb – Sisak, život je izgubio jedan naš djelatnik. Ovim putem  želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja te ovim putem obitelji našeg  djelatnika izražavamo sućut. Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave. Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelj naših djelatnika kao i za našu tvrtku”, stoji u priopćenju Hrvatskih autocesta.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija