in

Otvorene prijave za šesnaestu sezonu Fotosofije, besplatni fotoseminar i workshop

Seminar će se održavati od 7 do 13. lipnja u Zagrebu

Šesnaesta sezonu za redom održava se Fotosofija, besplatni fotoseminar i workshop, a prijaviti se mogu svi punoljetni iz cijele regije, uključujući one koji trenutno ne mogu putovati u Zagreb, jer nema teritorijalnih ograničenja.

Za seminar ‘FOTOSOFIA 16’, koji će se održati 7.-13. lipnja u Zagrebu, bit će odabrano najviše 15 polaznika. Odabranima za polaznike seminara su seminar, smještaj i doručak za vrijeme trajanja seminara besplatni. Prijaviti na izbor za polaznika/cu seminara mogu se sve punoljetne osobe.

Sudionik/ica u izboru mora biti sposoban komunicirati na hrvatskom jeziku i mora biti u mogućnosti doći u Zagreb sudjelovati na seminaru. Sudionik iz inozemstva će dolazak u Zagreb obaviti prema epidemiološkim mjerama koje budu aktualne u trenu njegova dolaska (trenutno su to potvrda o cijepljenju, predočenje negativnog nalaza corona testa, potvrda o oporavku od infekcije…).

Na izbor se smiju prijaviti i maloljetni koji će na dan odabira polaznika (16.5.2021.) biti punoljetni, s tim da oni umjesto linka na svoju www.fotosofia.info galeriju trebaju poslati 10 fotografija, a njihovu prijavu treba poslati njihov roditelj ili skrbnik.

Sudionik se prijavljuje tako da najkasnije do 13. svibnja 2021. u ponoć na e-adresu [email protected] sa subject-om ‘FS16 – fotograf’ pošalje: kratak životopis s osnovnim podatcima (datum rođenja, ID fotografija, kontakt-telefoni, stručna sprema…) i pet svojih fotografskih radova (jpg, rgb, dulja stranica 800 pixela, poslati u attachu e-poruke – ne zip, rar ili sl). Sudionik slanjem prijave prihvaća da ga se kontaktira putem podataka koje je poslao i izjavljuje da su poslane fotografije njegova autorska djela, a podaci istiniti.

Težište životopisa treba biti na dosadašnjim fotografskim iskustvima i planovima, a Sudionik u njemu treba svakako: napisati link svoje galerije na www.fotosofia.info i fotografira li DSLR fotoaparatom, skalom od 0-5 ocijeniti svoje znanje rada s programom za obradu fotografije (0=potpuno neznanje, 5=majstor obrade fotografija), te opisati stupanj interesa za nastaviti djelovati na temeljima koncepta Fotosofia fotofilozofije nakon završenog seminara. Sudionik koji još nema svoju galeriju na www.fotosofia.info, treba je postaviti i u njoj izložiti najmanje 10 svojih fotografskih radova. Ti radovi će u slučaju potrebe biti pregledani radi dobivanja boljeg uvida u Sudionikov rad.

Organizator zadržava pravo izmjene programa i termina seminara. Slanjem prijavnice na ovaj Izbor Sudionik izjavljuje da se odriče prava na bilo kakvu vrstu žalbe na proceduru izbora ili odabir Sudionika, a također izjavljuje da je pročitao i da prihvaća sve napisano u ovim Uvjetima Izbora i dopušta da se materijali koje je poslao u prijavnici (tekst i fotografije) bez ikakve naknade koriste na sve potrebne načine u svrhu promocije Sudionikovog sudjelovanja u izboru polaznika Fotosofije 16.

Podaci Sudionika koji na ovom izboru nije odabran za polaznika seminara, a koje je radi sudjelovanja na izboru poslao na e-adresu [email protected] bit će obrisani najkasnije 1.9.2021. Sudionik može brisanje podataka zatražiti i prije tog roka na e-adresu [email protected], no od tog trena Sudionik gubi sva prava daljnjeg sudjelovanja u bilo kakvim aktivnostima vezanima uz seminar ‘FOTOSOFIA 16’, a više o svemu možete pogledati i putem linka.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija