in

Pad broja novooboljelih osoba na području Velike Gorice

Zavod za Javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestio je o 37 novozaraženih koronavirusom, a najviše ih je u Velikoj Gorici

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije je 37 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 19 osoba.

Od ukupnog broja najviše je zaraženih na području grada Velike Gorice, njih 6 novooboljelih.

Samoizolacija je propisana učenicima 2 razredna odjela.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Od ponedjeljka, 1. veljače 2021. godine učenici svih razreda osnovnih škola te učenici završnih razreda srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija nastavu pohađaju uživo, dok učenici prvih, drugih i trećih razreda srednjih škola nastavu pohađaju na daljinu. U svim školama koje imaju oštećenja nastala u potresu nastava će se održavati na daljinu dok se ne steknu uvjeti za siguran boravak učenika u školi.

Odluka o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija je dostupna ovdje.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović