in ,

FOTO: Pet zlata i 3 srebra za članove Vege

Foto: Darko Gereš

Članovi Vege, uspješnog goričkog akrobatskog rock´n´roll kluba, pokorili su konkurenciju na 32. Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu u Ivanjoj Reci na kojem su se plesači iz svih klubova Hrvatske borili za titulu državnih prvaka.

 

Odluku tko je najbolji donijela je osmeročlana sudačka postava sastavljena od međunarodnih sudaca, a plesači Vege i ovog su puta bili među najuspješnijima.

Vita Tot i Noa Goleš su pobjedili u međunarodnoj kategoriji mlađih juniora 1. Laskavu titulu prvaka Hrvatske osvojili su Natali Kovačević i Mihael Toma Matijević u kategoriji Mini, dok su klupske kolege Andrea Gavrilović i Nik Vesečić u istoj kategoriji osvojili naslov viceprvaka Hrvatske.

 

Foto: Darko Gereš

Također, Mia Gereš i Manuel Odžić su u međunarodnoj kategoriji mlađi juniori 2 osvojili visoko drugo mjesto i okitili se srebrom.

Foto: Darko Gereš

Veliki uspjeh formacija

U međunarodnim kategorijama formacija naslov državnih prvaka odnijela je juniorska formacija Ghostbusters kao i mala ženska juniorska formacija The King koja je pokosila konkurenciju.

Formacija Sugar Crush također je bila najuspješnija u kategoriji formacija 4, a djevojčice iz male formacije 3 pod nazivom Pink Panther okitile su se srebrnom medaljom.

Foto: Darko Gereš

U nekima kategorijama su sitne greške bile presudne tako da su medalje izmakle za dlaku. Lana Papić i Fran Lončar, koji su bili favoriti za zlato, završili su na četvrtom mjestu. Četvrto mjesto osvojile su formacije Divas, Supergirls i Magic.

 

Foto: Darko Gereš

Treneri kluba su jako ponosni na ove odlične rezultate i na sve sportaše članove. Ističu kako su pet zlata i tri srebra dokaz kvalitete rada, no i velikog truda njihovih mladih sportaša.

Voditelj kluba, Tomo Vega, poručio je kako osim sportašima, čestita i njihovim roditeljima koji su djeci i trenerima velika podrška.

Foto: Darko Gereš

Foto: Darko Gereš

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Tessa Šreng