in

Peticija: Mreža za zaštitu životinja krenula u ‘borbu’ protiv držanja pasa na lancu

‘Ovim potezom želimo spasiti tisuće i tisuće životinja koje trenutačno robijaju, ali i one koje se još nisu niti rodile’

Na svojem profilu Mreža za zaštitu životinja objavili su kako su napokon odlučili stati na kraj držanju životinja na lancu s čime se već godinama bore. Ovog puta, mole sve ljubitelje životinja da daju svoj potpis na peticiju i doprinesu konačnom donošenju zakona za koji se nadaju da će biti i učinkovit.
-Od 2005. godine borimo se za potpunu zabranu držanja pasa na lancima. Došao je trenutak da svi zajedno kažemo ‘DOSTA’, poručili su.
-Prijatelji životinja, Sklonište Prijatelji Čakovec i Udruga Pobjede zajedno sa članicama Mreže za zaštitu životinja i uz podršku Husqvarne pokreću Nacionalnu kampanju za Hrvatsku bez pasa na lancu. Ovim potezom želimo spasiti tisuće i tisuće životinja koje trenutačno robijaju, ali i one koje se još nisu niti rodile. Ako mislite i osjećate jednako, potpišite na www.zabranimolanac.net peticiju kojom se traži hitna izmjena Zakona o zaštiti životinja i potpuna zabrana držanja pasa na lancu.
Molimo vas da i vi pomognete našoj kampanji dijeljenjem objave i linka peticije, stavljanjem okvira ‘Zabranimo lanac’ na svoju profilnu fotku, promjenom svoje profilne i/ili cover fotografije s fotografijom kampanje, napisali su u objavi.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović