in

Početkom travnja organizira se sportsko-rekreativni festival

Organizirat će se brojni turniri, ali i zanimljivi programi za one najmlađe

Postoji li bolji način provođenja lijepih i toplih dana nego u prirodi uz bilo koju vrtu rekreacije? Tako barem razmišlja ekipa iz VG Arena koja je najavila organizaciju sportsko-rekreativnog festivala početkom travnja. Naime, nositelj i glavni organizator je društvo za športsku rekreaciju ‘Kop Tur’, a festival će trajati od 1. pa sve do 11.travnja, a odvijat će se na terenima Pješčane Arene i betonskog igrališta u Cvjetnom naselju u Velikoj Gorici.

Na popisu aktivnosti našao se velik broj natjecateljskih sportova među kojima su odbojka na pijesku, rukomet na pijesku, futsal, stolni tenis, pikado i tenis na pijesku. Osim toga, na program su uvršteni brojni sportsko-rekreativni sadržaji za djecu i mladež poput ‘Pješčane olimpijade’, ‘Nogometa na pijesku’, ‘Igranje bez granica’ te ‘Kreativne radionice na pijesku’.

-Zadnji dan festivala odigrat će se i oproštajna malonogometna utakmica velikogoričkog nogometnog velikana Igora Mostarlića sa legendama NK Dinama, dok smo za naše drage goste i prijatelje iz udruga sa Banije (Petrinja, Sisak i Glina) pripremili igre bez granica na pijesku za djecu i roditelje, obavijestili su organizatori.

U organizaciju su uključeni i Futsal Velika Gorica, Veseli planet, Pikado klub Chill, Stolnoteniski klub Velika Gorica i TK iTeam VG. Uz njih, kao prijateljske udruge organizatora navedene su Udruga Zibel iz Siska i Udruga Pokret iz Petrinje, gosti su i suorganizatori projekta.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote

Napisao Emily