in ,

Policija ga uhvatila na ulici gdje im je iz ruksaka predao drogu, a potom u stanu u Gorici pronašli još droge

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

-Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da osumnjičeni protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina i MDMA, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Centra, a nakon čega je drogu preprodavao, naveli su iz policije.

U srijedu, 21. travnja, oko 20.15 sati u Zagrebu u Ulici Vice Vukova, policijski službenici su posumnjali u protupravno ponašanje muškarca kojeg su legitimirali i pri tome im je iz ruksaka koji je nosio na leđima dragovoljno izručio paket ispunjen s oko 1921 grama amfetamina, vrećicu ispunjenu s 20 grama amfetamina i ukupno 1013 komada tableta MDMA pakiranog u četiri plastične vrećice.

Također, pretragom stana u Velikoj Gorici koji koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli ukupno 146,3 grama amfetamina pakiranog u 22 paketića, 0,85 grama marihuane i digitalnu vagu.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović