in ,

Policija traži četvoricu mladića radi premlaćivanja

Zagrebačka policija moli za pomoć građana u pronalasku zasad nepoznatih počinitelja koji su tijekom prošlog mjeseca teško ozlijedili sugrađanina, ne navodeći detalje.

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

– U nedjelju 19. svibnja 2024. godine u Zagrebu, Draškovićeva ulica, nepoznati su počinitelji počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede. Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Jedan od muškaraca star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke svijetlije kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i tamne tenisice, a na desnoj podlaktici ima tetovažu.

Drugi muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke tamne kose, odjeven u bijelu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i crne tenisice.

Treći muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u sivu majicu kratkih rukava, tamne hlače i bijelo-plave tenisice.

Četvrti muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnosive traperice i crne tenisice.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192 – poručili su iz PU zagrebačke.

Slika

 

Slika

Slika

Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2024/LIPANJ/PREPOZNAJETE LI 13-6-2024/SLIKA 1-1-1.png

Slika

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija