in

Potpisivanje peticije za postavljanje ‘ležećih policajaca’ u Teslinoj

Na tom području u prometnu je nedavno ozlijeđeno i dijete

Foto: Peticija24.com

Na području Velike Gorice pojavila se potreba za postavljanjem novih uspornika prometa, točnije ležećih policajaca, točnije ležećih policajaca u ulici koja spaja Kolarevu i Kolodvorsku.

-Molim Vas da svojim potpisom pomognete kako bismo utjecali na grad Veliku Goricu da se u ulici Nikole Tesle postave uspornici prometa/ležeći policajci ili na drugi prikladan način spriječi prebrza vožnja, napisali su na stranici peticije.

-Ulica je ravna i vrlo opasna, a nedavno je i dijete ozlijeđeno pri prelasku ceste. U samoj ulici ima puno djece, a prolaze mnogi pješaci, među njima najviše školska djeca koja idu u školu iz ul. Matije Gupca i Jelačićeve. Idealna bi bila dva uspornika, prvi kod kućnog broja 65, a drugi kod kućnog broja 53 jer upravo na tim zebrama ima najviše prelaska, a vozači rijetko staju da djeca pređu cestu, dodali su.

Foto: Peticija24.com

Ako i vi smatrate da bi na tom dijelu, radi sigurnosti pješaka, trebalo postaviti prometne znakove i sredstva za usporavanje, svoj potpis možete ostaviti na stranici peticije.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović