in ,

Pravni subjekti koji nisu otvorili svoje uslužne djelatnosti uz dostavljenu dokumentaciju bit će oslobođeni plaćanja odvoza otpada

Oni koji ne dostave dokaze dobit će račune za travanj

Foto: VG Čistoća

Iz VG Čistoće obavijestili su pravne subjekte o sakupljanja i odvozu komunalnog otpada sve one koji nisu otvorili svoje lokale. U cilju sprječavanja mogućnosti širenja epidemije korona virusom Stožer za civilnu zaštite Republike Hrvatske uveo je epidemiološke mjere kojima je dijelu poslovnih korisnika usluga VG Čistoće d.o.o. privremeno onemogućen rad i naloženo zatvaranje objekata iz kojih vrše svoju djelatnost.

Izmjenom iste Odluke uvode se druge nužne epidemiološke mjere i preporuke čime je rad istih omogućen. Pravne osobe koje nisu u mogućnosti otvoriti svoje objekte sukladno izmijenjenim mjerama o tome moraju obavijestiti VG Čistoću kako im ne bi ispostavili račun za mjesec travanj.

Na sljedećoj poveznici – http://www.vgcistoca.hr/informacije/obrasci-za-ispis/ – možete preuzeti „ZAHTJEV za privremenu obustavu fakturiranja cijene javne usluge za pravne subjekte koji nisu otvorili svoje uslužne djelatnosti“ koji je potrebno ispuniti te zajedno s dokazom privremenog prestanka rada (ispis iz e-Porezne ili neki drugi dokaz o privremenom prestanku rada gospodarskog subjekta) dostaviti na email: [email protected] do 15. travnja 2021. godine.

Navedeni ZAHTJEV potreban je kao temelj za nefakturiranje usluge zbrinjavanja otpada VG Čistoće d.o.o za mjesec travanj 2021. godine.

Poslovnim subjektima koji ne dostave traženi Zahtjev i dokaze o privremenom prestanku rada usluga se redovno naplaćuje prema važećem cjeniku.

O danu početka korištenja nekretnine za obavljanje poslovne djelatnosti dužni ste obavijestiti davatelja javne usluge VG Čistoću d.o.o.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija