in

Problem s odlaganjem otpada prešao i na najmlađe?

I dalje se pojavljuje problem redovitog odlaganja otpada diljem grada

Fotografija čitatelja

Unatoč tome što se na području grada Velike Gorice već neko vrijeme ‘vodi borba’ s divljim odlaganjem otpada pa čak i na dječjim igralištima, školskim dvorištima, sajmištima, ali i centru grada, čini se kako će za rješavanje tog problema ipak biti potrebno nešto više vremena i truda.

Naime, na autobusnoj stanici školskog autobusa na Cibljanici uočena je velika količina smeća, baš kao što je to bio slučaj prošlih tjedana na školskim igralištima i dvorištima. Iako je jasno kako je uzročnika problema teško pronaći, čini se kako su ‘loše navike’, zbog uočene količine otpada na stanici, prešle i na najmlađe.

Fotografija čitatelja

Svakim tjednom čitatelji i građani šalju fotografije novih lokacija i novih divljih odlagališta deponija, a VG Komunalac ‘muku muči’ ne bi li riješio sve aktualniji problem. Kako navode, redovito čiste i uređuju gradske površine no ponekad je teško ‘ući u korak’ sa sve češćim problemom onečišćenja okoliša. Zbog toga, mole se građani da odgovorno raspolažu otpadom te ga ostavljaju na za to predviđeno mjesto.

Fotografija čitatelja

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović