in ,

Provjerite obilazne pravce! Naredna dva dana u Gorici privremena regulacija prometa

Zbog dolaska turskog predsjednika uspostavlja se privremena regulacija prometa i na području našeg grada

Arhiva/PU zagrebačka

U srijedu, 7. rujna i u četvrtak, 8. rujna, očekuje se dolazak turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana, na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Zagreba i Velike Gorice, zbog čega će se, s ciljem provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa. Kako najavljuju iz Policijske uprave zagrebačke, time će biti i povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa na području Velike Gorice, uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.

Privremenu regulaciji na području Velike Gorice za srijedu, 7. rujna, pogledajte ovdje. Već sutradan, u četvrtak, privremena regulacija prometa provodit će se u drugom smjeru, od Buzina sve do Zračne luke Franjo Tuđman, a potom i od Zračne luke Franjo Tuđman sve do Siska. Posebnu regulaciju kao i obilazne puteve za četvrtak, 8. rujna, pogledajte ovdje.

-Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna 2022. godine od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna 2022. godine do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo, dodaju iz zagrebačke policije.

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily