in

Provjerite svoje znanje i pomozite unesrećenoj obitelji

Kviz će biti održan u utorak,  16. veljače u 20 sati

Želite li razbiti monotoni početak tjedna, a usput naučiti nove stvari i zabaviti se uz dašak humanitarne solidarnosti, pozvani ste na humanitarni online kviz općeg znanja koji organizira Gorički klub mladih.

Kome idu prikupljena sredstva?

Sva prikupljena sredstva idu gospođi Stani i njezinoj maloj obitelji iz Majske Poljane. Obitelj im se sastojala od šestero članova, do prije godinu dana., kada je Stanin muž nažalost preminuo.  Stana je sad jedna od dvije starice koje sa snahom i dvije maloljetne djevojčice žive u drvenoj kućici na svom posjedu, no kaže kako za njih to nikad neće biti pravi dom.

Prije potresa bavile su se uzgojem svinja. Zbog hladnoće, a možda i stresa, većina svinja je preminulo što im je dodatno uništilo načine na koje mogu prehraniti svoju dragu obitelj.

No cijela ova situacija nije smanjila Stanino veliko srce pa je tako danima dijelila rakiju i kavu tko god je prošao pored njenog kontejnera i njenih stvari, koje su u polupromočenim kutijama i dalje na cesti pokraj ostataka ruševina njihove kuće.

Cijeli život žive tamo i to je sve na što su naučeni: na rad i pomaganje susjedima.

Sad je red da netko pomogne njima!

Valja naglasiti da donacije nisu obvezne za sudjelovanje u kvizu, no ako ste u mogućnosti dati pa makar malo za bolje i ljepše sutra, možemo se ujediniti I zajednički sudjelovati u pomaganju.

Kviz će biti održan u utorak,  16. veljače u 20 sati.  Na Vama je samo da pošaljete prijavu na e-mail adresu: [email protected].  Sudjelovanje je individualno.

Nagrada za prvo mjesto je poklon bon za tetoviranje u Kosom Inku, u iznosu od 500 kuna!

Ako želite donirati, naglasite to u mailu kako bi vam dalje bile proslijeđene sve informacije.

Vidimo se u utorak, u nadajmo se što većem broju!, poručuju iz Goričkog kluba mladih.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija