in ,

ŠAH Juniorke Poleta uspješnije od juniora

S ove dvije pobjede juniorke su trenutno na drugom mjestu

U tijeku je natjecanje  II. juniorske lige u šahu pod nadzorom inspektora javnog zdravstva uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

U subotu 24. listopada odigrana su u Đurđevcu dva kola. Polet nije imao neko vrijeme ekipe u juniorskom natjecanju, a ove godine prijavio je za to natjecanje ekipu juniorki. Kadetkinje koje su se prošle godine proslavile osvajanjem titule ekipnih kadetskih prvakinja Hrvatske postale su juniorke.

Juniorke u rezervi imaju i juniore, ali pokazalo se da su najefikasnije kad igraju bez njih. U subotu su za ekipu igrale Tereza Dejanović, Mira Trgovac, Marta Trgovac i Dora Jazbec. U 5. kolu koje se igralo ujutro pobijedile su ekipu ŠK Križevci s 3,5 : 0,5. Remizirala je Dora Jazbec. Poslijepodne u 6. kolu protivnik je bila ekipa ŠK Samobor koja je bila favorit, ali ih se juniorke nisu uplašile i dobile su taj meč s 2,5:1,5. Remizirala je Tereza Dejanović, a izgubila Mira Trgovac. S ove dvije pobjede juniorke su trenutno na drugom mjestu. Liga se nastavlja 7. studenoga u Đurđevcu.

Izvor i Photo: Zajednica sportskih udruga grada Velike Gorice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija

235 novozaraženih u Zagrebačkoj županiji, najviše u Velikoj Gorici

Obitelj Pečnik izdominirala na CainCross utrci