in

VIDEO Na svibanjske izbore SDP i GLAS u Velikoj Gorici izlaze zajedno

Pružili podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Velike Gorice Ivi Jelušiću

SDP Velika Gorica i GLAS Velika Gorica u četvrtak, 11. ožujka, potpisali su koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u svibnju te podršci zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Velike Gorice, Ivi Jelušiću.

Koalicijski sporazum potpisali su predsjednik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica Ozren Robić i predsjednica Građansko-liberalnog saveza Velika Gorica Stela Dragica Svračak, a potpisivanju sporazuma nazočili su i potpredsjednik GLAS-a Goran Beus Richembergh te kandidat za gradonačelnika Ivo Jelušić.

-Ovaj grad mora jednako odnositi prema svakome, bez obzira na njegovo porijeklo, nacionalnost, vjerska opredjeljenja, ekonomsku moć i bilo kakvu drugu posebnost. Dosta je bilo odabranih i privilegiranih, rekao je Jelušić.

Podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika dao je i Goran Beus Richembergh, koji je istaknuo da Veliku Goricu treba vratiti njezinim građanima te je osloboditi HDZ-ove korupcijske hobotnice i mreže nepotizma.

-Onima koji su javno poistovjetili s vlastitim i onima koji se rugaju građanima pa na njihov račun pogoduju rodbini, kumovima i stranačkim pajdašima na ovim izborima treba reći – zbogom. Grad trebaju voditi ljudi koji vide kako on izgleda za deset godina i koji će njegove mogućnosti pretvoriti u dobro osmišljenu budućnost, kazao je Beus Richembergh.


Ozren Robić istaknuo je da Velika Gorica treba „prodisati“ i postati moderan, otvoren i uređen grad, kojeg vode političari koji na vlast ne gledaju kao na moć za zadovoljavanje privatnih interesa, nego kao priliku da odgovornošću i brigom o gradu služe građanima.

Stela Dragica Svračak rekla je da GLAS Velike Gorice snažno podupire kandidaturu gospodina Ive Jelušića kao njihovog zajedničkog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice.

-Mi u GLAS-u smo uvjereni da osoba takvoga profesionalnog i političkog iskustva i integriteta može uvesti reda, zaustaviti zloupotrebu javnoga novca, okrenuti i otvoriti grad građanima, ali i svijetu te prionuti rješavanju najvažnijih poteškoća s kojima se Velika Gorica suočava, poručila je Svračak.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija