in ,

SDP VG čestitao aktualnoj vlasti Svjetski dan sreće: sebe su usrećili!

Održana konferencija za novinare na temu „Kako bi uhljebi reorganizirali Gradsku upravu?“

Gradska organizacija SDP-a Velika Gorica održala je konferenciju za novinare na kojoj su reagirali na navode v.d. gradonačelnika Krešimira Ačkara, da će, osvoji li mandat na nadolazećim lokalnim izborima u svibnju, krenuti u reorganizaciju gradske uprave.

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Ozren Robić podsjetio je da je danas Svjetski dan sreće pa se nadovezao da građani Velike Gorice nisu baš imali puno sreće s HDZ-ovim vlastima u gradu.

“Te HDZ-ove vlasti upropastile su tržni centar i predale ga u ruke privatnika, koji je danas zbog neodržavanja mjesto opasno po zdravlje ljudi te su vlasti upropastile i gradsko komunalno poduzeće Velkom, koje je otišlo u stečaj! Ova aktualna vlast HDZ-a upropastila je najveći komunalni projekt – pročistač otpadnih voda. A ta vlast se sada ponovno nudi građanima”, rekao je Robić.

Tajnik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica Marijo Zdelar rekao je da se u 12 godina vladavine HDZ-a udvostručio broj službenika u gradskoj upravi te se upitao bi li Ačkar reformirao Gradsku upravu na temelju takvih „reformi HDZ-a“.

Zdelar ističe da je Ačkar usrećio svoje i sebe.

“On je od gradskog vijećnika HDZ-a unaprijeđen za pročelnika. No, nije imao dovoljno staža za pročelnika pa je čekao i raduckao kao v.d. dok ne “odraste” i stekne dovoljno staža pa ga se onda imenuje pročelnikom”, naveo je Zdelar i nadodao da vjerojatno tako misli i druge dovoditi, bez minimalnih zakonskih uvjeta.

“To je valjda njegova reforma koju obećava. Kao zamjenik gradonačelnika, g. Ačkar je zaposlio i svoju ženu u gradskoj ustanovi – Pučkom otvorenom učilištu. I to je njegova referenca na temelju kojih će reformirati upravu – zaposliti svoju ženu, rodbinu, prijatelje. I naravno, da su članovi HDZ-a”, kazao je Zdelar.

Robić i Zdelar na kraju su aktualnoj vlasti čestitali Svjetski dan sreće, koji se obilježava na današnji dan.

„HDZ-ove vlasti su imale sreće, sebe su usrećili. A građani, ona ogromna većina …? Ona ima sreću da to u svibnju mogu promijeniti”, zaključili su.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija